GinkgoMax

uplement ushqyes me origjine natyrale me baze ekstraktin e thare, te standartizuar dhe titulluar (me 26% flavonole glikozide) ne doze te larte 240 mg per tablete.
Disponibiliteti: Ne gjendje

Suplement ushqyes me origjinë natyrale me bazë ekstraktin e tharë, të standartizuar dhe titulluar (me 26% flavonole glikozide) në dozë të lartë 240 mg për tabletë. Ginkgo Biloba ndihmon në përmirësimin e qarkullimit të gjakut, të kujtesës dhe funksioneve konjitive, rrit qarkullimin në nivel cerebral duke zgjeruar dhe oksigjenuar enet e gjakut.

Përdorimi: 1 tabletë në ditë e shoqëruar me shumë ujë.

Paketimi: 30 tableta x 700 mg

Ginkgo Biloba e.s. tit. 26% 240 mg,   62,4 mg flavonole glikozide

Nuk përmban: Aromë artificiale, ngjyrues artificial, konservantë, produkte qumështi, gluten, laktozë, OMG, sheqer.

Produkt Vegan

Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.