Castor Oil

Vaj kastori 100% i paster, i perftuar me presion te forte mekanik (Expeller-pressed)
Disponibiliteti: Ne gjendje

Ky vaj i përdorur që në lashtësi, sot është pjesë e shumë formulave kozmetike falë vetive të tij hidratuese dhe zbutëse për lëkurën dhe flokët.

Përdorimi: Hidhni disa pika nga vaji kastorit në lëkurë dhe masazhojeni. Për flokët, mund të shtoni disa pika tek shampoja juj para larjes së flokëve.

Përbërësit: Vaj kastori nga fara e Ricinus communis.

Paketimi: 473 ml

Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.