Grapeseed Oil

690 Lekë
Vaj nga Farat e Rrushit 100% i paster i perftuar me presion te forte mekanik (Expeller-Pressed)
Disponibiliteti: Ne gjendje

Vaji nga Farat e Rrushit është i lehtë dhe pa aromë, i pasur me acide yndyrore esenciale si acidi linoleik, oleik, stearik, palmitik, miristik dhe laurik. Tekstura e tij e mëndafshtë është ideale për të hidratuar lëkurën e thatë pa bllokuar poret dhe shkaktuar akne.

Përdorimi: Si hidratues: Aplikojeni direkt në lëkurë ose si bazë tek produktet kozmetike.

Përbërësit: Vaj nga farat e rrushit (Vitis Vinifera)

Paketimi: 118 ml

Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.