E-Oil

€23.90
Vaj vitamine E me tokoferole mikse ne forme natyrale.
Availability: In stock
SKU: 10417
  • Antioksidant natyral

Vaj vitamine E me tokoferole mikse në formë natyrale. Vitamina E është një antioksidant i rëndësishëm dhe roli kryesor është mbrotja ndaj peroksidimit të lipideve.

Përdorimi: 1/4 e një luge caji, 1-4 herë në ditë me ushqim.

Paketimi: 118 ml

Përmbajtja

Sasia për dozim:

Sasia % së vlerës ditore

Vitamin E
(Si tokoferol D-Alpha plus Tokoferole të tjera si:
D-Beta, D-Delta dhe D-Gamma (JO-GMO)

87 IU

290%

Përbërës të tjerë: Vaj ulliri ekstra i virgjër organik. Përmban sojë.

 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
FARMACI E.SHERRI_LELEZHE, LGJ"BESELIDHJA"0686683404
FARMACI OLA FARMA_KJPerballe spitalit Kavaje0682099920
FARMACI ORGANIC PHARMACI BESMIRA_TRTIRANE,RR" ISLAM ALLA", PLL VJERO,KT 10698400277
Get the Latest News from us. Give us your email and stay in touch.