Vitamin B6+B1+B12

€2.75
Suplement ushqyes i cili kontribuon në mirëmbajtjen e metabolizmit energjitik, funksioneve të sistemit nervor dhe funksioneve konjitive.
Disponibiliteti: Nuk ka gjendje te disponueshme
SKU: 11172

Përbërësit

Sasia per dozim

Vitamina B1

1.1 mg

Vitamina B6

1.4 mg

Vitamina B12

2.5 µg

Përdorimi: 1 tabletë në ditë pas ushqimit.

Paketimi: 30 tableta

 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Specifikime
Sipas LinjavePharmacy Laboratories
Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.