Vitamin D-3 Liquid

Vitamine D3 ne forme te lengshme.
Disponibiliteti: Ne gjendje
  • 1 Pikë përmban 100 IU
  • Ndihmon në mirëmbajtjen e kockave të shëndetshme

Secila pikë përmban 100 IU vitaminë D, 4 pika 400 IU dhe 20 pika 2000 IU.

Përdorimi: Për të rritur: 4 pika, 1-5 herë në ditë. Për fëmijë nën 4 vjec: 4 pika, 1 herë në ditë. Tundeni mirë para përdorimit. Mund të merret direkt direkt ose ta përzihet me pijën tuaj të preferuar.

Paketimi: 59 ml

Përmbajtja

Sasia për dozim:

Sasia % vlerës ditore

Vitamin D3 (si kolekalciferol nga Lanolina)

10 mcg (400 IU)

50%

Përbërës tjerë: Vaj MCT (trigliceride me varg karbonik mesatar) nga vaji i kokosit ose i palmës.

Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.