NO DOL gel con artiglio del diavolo

950 Lekë
Xhel me perqendrim te larte me bimen artiglio del diavolo (10%), i cili perdoret per te lehtesuar dhimbjet artikulare dhe muskulare dhe inflamacionet.
Disponibiliteti: Nuk ka gjendje te disponueshme

Përdorimi: Aplikoni xhelin në nivel lokal, me masazh të lehtë, në zonat e trupit dy herë në ditë.

Paketimi: 100 ml

Artiglio del diavolo 10%

Nuk përmban: Ngjyrues artificial, konservantë, paraben.

 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.