Showing all 6 results

Fastbenex

Suplement alimentar ne bustina orosorubile. Normalizon shqetesimet kryesore te menopauzes si: afshet e nxehta, djersitjen gjate nates etj. Permban resveratrol, vitamine E dhe D. Teknologji inovatore e patentuar: efikasitet, shpejtesi dhe prakticitet.

Gynexelle Leni-GEL

Lipoxhel intim kunder skuqjes. Parandalon dhe zbut skuqjen dhe ndjenjen e djegies ne mukozen e jashtme te aparatit genital. Qetesues edhe i thatesires ne mukozen e jashtme.

Gynexelle Hyalo-GEL

Xhel vaginal kunder thatesires. Parandalon dhe trajton thatesiren dhe atrofine e mukozes vulvo-vaginale. Rivendos dhe mban nje nivel normal hidratimi te mukozes. Lehteson shqetesimet e shkaktuara nga mungesa e lubrifikimit.

GYNEXELLE MYCO-FOAM

Ruan ekuilibrin e mukozes genitale. Parandalon recidivat e infeksioneve vaginale. Indikohet edhe ne shtatezani, pas lindjes, gjate menstruacioneve. Ka pH acid.

Sasia : 150 ml

GYNEXELLE MYCO-GEL

Parandalon infeksionet mykotike dhe bakteriale. Zbut simptomat e vulvo-vaginitit dhe vaginozave. Ruan ekuilibrin e flores vaginale dhe parandalon recidivat.

Sasia : 10 * 5 ml

Intim Spray

Deodorant freskues per higjenen intime. Siguron nje veprim te zgjatur freskues dhe aromatizues, pa shkaktuar irritim ne zonen intime. Parandalon formimin e ererave te pakendshme. Efektiv ne rastin e inkontinences urinare.