641 CORAPE NEN GJU PA MAJA 28/38 MM-HG

L3,160

Ka stok

In Stock

SKU: 1494

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Corape per varice short.  Specifikoni ngjyren dhe masen tek shenimi. (Referojuni fotove)

specifikime

KodimmHgDenCL 1CL 2Me majaPa majaLloji
64128-38 140 x xTerapeutike

paketimi

2 copë

indikacione

Klasi 1 (mmHg 20-30)

Indikacione:

  • Sindroma post-flebitike
  • Insuficenzë venoze e lehtë
  • Edema të lehta (trauma, distorcione, shëmbje) të arteve inferiore
  • Si masë parandaluese para dhe post operatore tek pacientet me risk flebiti
  • Në rast flebiti
  • Si masë plotësuese kundrejt skleroterapisë
  • Sipas rekomandimit të mjekut për patologji të tjera

Klasi 2 (mmHg 30-40)

Indikacione:

  • Sindroma post-flebitike
  • Insuficenzë venoze mesatare
  • Edema (trauma, distorcione, shëmbje) të arteve inferiore
  • Si masë parandaluese para dhe post operatore tek pacientet me risk mesatar flebiti
  • Në rast flebiti
  • Si masë plotësuese kundrejt skleroterapisë
  • Sipas rekomandimit të mjekut për patologji të tjera

Klasi 3 (mmHg 40-50)

Indikacione:

  • Sindroma post-flebitike
  • Insuficenzë venoze e rëndë
  • Edema të rënda (trauma, distorcione, shëmbje) të arteve inferiore
  • Si masë parandaluese para dhe post operatore tek pacientet me risk të lartë flebiti
  • Në rast flebiti
  • Si masë plotësuese kundrejt skleroterapisë
  • Sipas rekomandimit të mjekut për patologji të tjera

Kundërindikacione

  • Ulcera dhe plagë
  • Dermatit
  • Djegie
  • Alergji ndaj materialeve që përbëjnë corapet
  • Në të gjithë rastet, në të cilët mjeku nuk e shef të arsyeshme përdorimin e tyre.

Mirëmbajtja dhe larja

Përdorimi dhe larja e shpeshtë nuk ndikojnë tek funksionaliteti i produktit. Corapet mund të lahen në dorë ose me process delikat në lavatrice me 30°C. Corapet duhet të thahen larg cdo burim nxehtësie (kalorifer, diell). Mos i thani corapet tek makina tharëse e rrobave. Mos i hekurosni.

Materiali i corapeve është mikrofibër Lycra®, Meryl®- efekt hipoalergjik dhe kundër aromave.