Aloe Vera Succo Massima Forza

L1,150

Ka stok

In Stock

SKU: 0826

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqyes me bazë lëng të përqëndruar nga tuli i gjetheve Aloe Vera. Këto gjethe janë pastruar nga lëkura më një proces shumë delikat, i cili eleminon pjesën e jashtme që përmban Aloinë. Lëngu i përqëndruar nga tuli i gjetheve të Aloe vera garanton të gjitha benefitet e kësaj bime dhe favorizon funksionet hepatike dhe detoksifikuese të organizmit.

Aloe Vera nga ESI është lider që nga 1997, i vetmi me principe natyrale (polisaharide) të certifikuara (7000 mg/l) në gjëndje të stimulojnë funksionin e mëlcisë dhe eleminimin e toksinave për detoksifikimin e organizmit.

PERDORIMI

25 ml lëng sic është ose i holluar me ujë, 3 herë në ditë.

PERMBAN

Lëng i përqëndruar nga tuli i gjetheve pa lëkurë të Aloe Vera 74,85 ml

Nuk permban: Ngjyrues artificial, produkte qumështi, gluten, laktozë, OMG

paketimi

500 ml