Bromelain 500 mg Veg Capsules

L3,040

Ka stok

In Stock

SKU: 13069

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqimor qe mbështet tretjen e shëndetshme, gjithashtu promovon rehatine e muskujve dhe nyjeve.

specifikime

Bromelaina është një enzimë proteolitike që rrjedh nga kërcelli i bimës së ananasit që ka veti tretëse të proteinave.

Kur merret me ushqim, bromelaina mund të ndihmojë në mbështetjen e tretjes së shëndetshme; kur merret midis vakteve, mund të ndihmojë për të mbështetur rehatinë e kyçeve dhe mund të ndihmojë në lehtësimin e dhimbjeve të përkohshme që lidhen me përdorimin e tepërt të muskujve.

Bromelaina është krijuar nga natyra për të mbështetur funksionin e duhur gastrointestinal dhe gjithashtu mund të ndihmojë në promovimin e rehatisë së muskujve dhe nyjeve.

perdorimi

Merrni 1 kapsulë 1 deri në 2 herë në ditë, me ose ndërmjet vakteve.

permban

Bromelain (2400 GDU/g) (nga Pineapple): 500 mg

paketimi

60 kapsula.