53492 Care Bra 5349 Cup B (Recipeta)

L9,830

Ka stok

In Stock

SKU: 1330

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Recipeta nga linja ANITA CARE te dizenjuara posacerisht per te mbajtur protezat e gjoksit te silikonit. Jane me xhepa per vendosjen e silikonit nga te dyja anet dhe me rripa te trashe qe qendrojne shume mire ne trup.