15099 Cervical Collar (Qafore plastike)

L2,490

Ka stok

In Stock

SKU: 1251

Pershkrimi i produktit

Qafore plastike me material te forte qe stabilizon me se miri qafen. Lehtesisht i pershtatshem ne lartesine e qafes dhe me mbyllje Velcro nga pas. Ne kontakt me qafen dhe mjekren eshte me material te bute per te siguruar komoditet.