G224 Corn Plasters (Ankerplast per kallo)

L230

Ka stok

In Stock

SKU: 2776

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Ankerplast me permbajtje acid salicilik per eleminimin e kallove ne menyre te thjeshte dhe pa dhimbje. Zona me e ngritur ne pjesen anesore mbron kallon nga ferkimet me kepucen. Cdo pako permban 6 cope ankerplast.