Extravits x 30 – Lifeplan

L1,100

Ka stok

In Stock

SKU: 12316

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Ekstravits është një spektër i gjerë i shtesave dietike që përfshin të gjitha vitaminat dhe mineralet më të rëndësishme. Ky suplement është i përshtatshëm për të gjithë që duan të mbrohen nga mungesat ushqimore. I përshtatshëm për vegjetarianët.

permbajtja

Përmbajtja Sasia për dozim: %NRV*
Vitamina C 60mg 75 
Niacin (B3) NE 18mg 112
Vitamina E 10mg a-TE 83 
Acid pantotenik (B5) 6mg 100
Piridoksinë (B6) 2mg 142 
Riboflavin (B2) 1.6mg 114
Tiamin (B1) 1.4mg 127
Vitamina A RE 800 µg 100
Acid folik 300μg 150
Biotin (B7) 150 μg 300
Vitamina K 25µg 33
Vitamina D 5 μg 100
Vitamina B12 1.5 µg 60
Kalcium 162mg 20
Magnez 100mg 26
Fosfor 125mg 17
Kalium 40mg 
Klorur 36mg
Zink 15mg 150 
Hekuri 14mg 100
Bakër 2mg 200 
Mangan 2mg 100
Jod 150μg 100
Krom 25µg 62
Molibden 25 μg 50
Silic 10 μg Silic 10 μg

perdorimi

1 tabletë në ditë të shoqëruar me ushqim.

paketimi

30 tableta

NUK PERMBAN

maja, ngjyrues, aromatizues, konservantë.