Graviola 500 mg Veg Capsules

L2,430

Ka stok

In Stock

SKU: 13072

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqimor i cili mbështet rritjen dhe funksionin e shëndetshëm të qelizave dhe lufton radikalet e lira.
Pema e graviolës (Annona muricata), e njohur edhe si soursop, gjendet në zonat tropikale të botës. Gjethet e saj kanë një histori të gjatë përdorimi nga mjekët tradicionalë. Studimet më të fundit shkencore sugjerojnë se acetogjeninat, përbërësit aktivë të graviolës, mund të mbështesin rritjen dhe funksionin e shëndetshëm të qelizave. Përbërësit e tjerë aktivë që gjenden në gjethet e graviolës kanë veti të fshirjes së radikalëve të lirë.

perdorimi

Merrni 2 kapsula, 3 deri në 4 herë në ditë sipas nevojës. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë pas hapjes.

permban

Soursop (Graviola) (Annona muricata) (Gjete) 1 g (1000 mg)%.

paketimi

100 kapsula