L-TYROSINE 500 MG

L2,150

Ka stok

In Stock

SKU: 13281

Find in Store

Pershkrimi i produktit

  • Për një funksion të shëndetshëm të gjëndrave tiroide
  • Suporton vigjilencen mendore

L-Tirozina është një aminoacid i domosdoshëm për prodhimin e neurotransmetuesve si dopamina, adrenalina, noradrenalina dhe gjithashtu për pigmentin e lëkurës, melaninën. Noradrenalina dhe adrenalina janë përgjegjëse për përgjigjen ndaj stresit akut në trup dhe sëbashku me dopaminën ndihmojnë në përmirësimin e humorit dhe performancës mendore. Përveç këtyre, L-Tirozina është thelbësore për funksionimin normal të gjëndrës tiroide.

 

perdorimi

1 kapsulë 1-3 herë në ditë, mundësisht në mes të ushqimit.

permbajtja

Permbajtja: Sasia per dozim: Sasia e % se vleres ditore
L-tirozinë (formë e lirë) 500 mg *

paketimi

120 kapsula