MULTICOMPLEX DONNA 30 Tablets -Esi

L900

Ka stok

In Stock

SKU: 14187

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqyes me përmbajtje të 13 vitaminave dhe 11 mineraleve. Formule e balancuar per tju pershtatur grave deri në moshën 50 vjecare.

permban

Përmban: Sasia për dozim: Përmban: Sasia për dozim:
Vitamine A 800 mcg Fosfor 105 mg
Bitaminë B1 1.1 mg Magnez 101 mg
Vitaminë B2 1.4 mg Hekur 9.8 mg
Niacin 16 mg Zink 5 mg
Vitaminë B5 6 mg Mangan 2 mg
Vitaminë B6 1.4 mg Bakër 0.5 mg
Acid Folik (Vitaminë B9) 300 mcg Jod 0.5 mg
Vitamine B12 2.5 mcg Krom 40 mcg
Vitaminë C 80 mg Selen 30 mcg
Vitaminë D 10 mcg Molibden 25 mcg
Vitaminë E 12 mg Koenzime Q10 10 mg
Biotin 50 mcg
Vitaminë K 30 mcg
Kalcium 215 mcg

perdorimi

1 tabletë në ditë e shoqëruar me shumë ujë, preferohet në mëngjes.

paketimi

30 tableta