Niacinamide (B-3) 500 mg Veg Capsules

L1,700

Ka stok

In Stock

SKU: 12672

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqyes me Vitamine B-3, vital ne prodhimin e energjisë qelizore dhe ruajtjen e stabilitetit të ADN-së. Nuk shkakton suqje ne lekure.

specifikime

Niacinamide (Vitamine B-3) është një formë e niacinës, një vitaminë B e tretshme në ujë.

Është një derivat i niacinës që nuk shkakton “skuqje” që zakonisht lidhet me marrjen e dozave të larta të niacinës.

Niacinamidi konvertohet lehtësisht në format bioaktive të niacinës, NAD+, NADH, NADP dhe NADPH, të cilat janë kofaktorë vitalë në prodhimin e energjisë qelizore dhe janë kritikë për ruajtjen e stabilitetit të ADN-së.

Niacinamidi dhe niacina janë dy forma të ndryshme të vitaminës B-3.

Niacinamidi nuk shkakton skuqjen qe shkakton niacina.

Perdorimi

Merrni 1 kapsulë në ditë te shoqeruar me ushqim.

 

Paralajmerime:

Vetëm për të rriturit.

Konsultohuni me mjekun nëse jeni shtatzënë/ushqen me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore (probleme të mëlçisë, ulçera stomaku, diabeti, etj.).

Mbajeni larg fëmijëve.

Permbajtja

Niacin (si Niacinamide) (Vitamine B-3)      500 mg     3125%

Perberes te tjere: Hipromelozë (kapsula celuloze) dhe Acidi Stearik (burim bimor).

Paketimi

100 kapsula.