Pambuk – Rekosak 50 g

L160

Ka stok

In Stock

SKU: 0212

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Pambuk shume i bute me veti shume te mira perthithese. I pershtatshem per pastrimin dhe mjekimin e plageve. Pambuku ka cilesi te larte dhe nuk permban papasterti. Paketimi rimbyllet lehtesisht pas perdorimit duke ruajtur cilesite e produktit.