TMG (BETAINE) 1000 MG x 100 tabs

L3,340

S’ka stok

Out of stock

SKU: 13067

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqimor i cili mbështet nivele të shëndetshme të homocisteinës dhe promovon proceset normale të metilimit.
Metilimi është një proces normal biologjik që është kritik për riparimin e ADN-së, mekanizmat e detoksifikimit të mëlçisë, metabolizmin e lipideve dhe prodhimin e SAMe. Është gjithashtu një hap i rëndësishëm në shndërrimi i homocisteinës, një aminoacid i dëmshëm, në një aminoacid më miqësor, metioninë. Plotësimi me TMG është treguar në studimet klinike dhe jo-klinike për të mbështetur nivelet e shëndetshme të homocisteinës tashmë brenda intervalit normal.

perdorimi

Merrni 1-3 tableta, dy herë në ditë, mundësisht me ushqim.

perberesit

Trimetilglicina (TMG) (Betaine Anhydrous): 3 g (3000 mg)

paketimi

100 tableta.