VIT D-3 50,000 UI x 50 SGELS

L2,430

Ka stok

In Stock

SKU: 13065

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqimor qe ndihmon në ruajtjen e kockave të forta dhe mbështet sistemin imunitar.

perdorimi

Merrni 1 xhel me një vakt qe permban yndyrë një herë në javë. Ky produkt synohet të përdoret nën mbikëqyrjen e një profesionisti të kujdesit shëndetësor dhe jo për përdorim të përditshëm. Gjatë marrjes së këtij produkti duhet të monitorohen nivelet e vitaminës D dhe kalciumit.

permbajtja

Vitamina D3 (si kolekalciferol) (nga Lanolin) 1,250 mcg (50,000 IU)

paketimi

50 kapsula xhelatinoze.