PIC

PIC BY CATEGORY

APARAT PER MATJEN E TENSIONIT - PIC

APARATE AEROSOLI - PIC

GARZA DHE BENDE

INJEKSIONE, SHIRINGA, AGE ETJ.

KUTI E NDIHMES SE SHPEJTE

LEUKOPLASTE DHE ANKERPLASTE

MATERIALE PER TERAPINE ME TE FTOHTE

MATERIALE PER TERAPINE ME TE NGROHTE

MATERIALE PER DIABETIKE

MATES TEMPERATURE

NGJITESE POST OPERATORE

PESHORE

POMPA PER LARJE INTESTINALE DHE VAGINALE

TAPA VESHESH