FIRMAT

FIRMAT BY CATEGORY

BIONIKE

DR. TAFFI

ESI

JANSSEN

NOW

PIC

BETTERYOU

INSPIRA COSMETICS

PHARMACY LAB

ORGANIC SHOP

SAFTE SPA

KITE

BOJERA FLOKESH

KUJDESI PER THONJTE

KUJDESI PER LEKUREN - BIONIKE

ANTIRRUDHA - BIONIKE

LEKURE AKNEIKE

FYTYRA - BIONIKE

FLOKET

LEKURA E BEBEVE DHE FEMIJEVE

MAKE UP BIONIKE

KUJDESI PER TRUPIN - BIONIKE

NUTRACEUTICAL

MESHKUJ - BIONIKE

DIFUZORE DHE PARFUM PER SHTEPINE

FYTYRA - DR. TAFFI

KITE DR. TAFFI

SAPUNA

TRUPI DR.TAFFI

VAJ BAZE DHE ESENCIAL - DR.TAFFI

FLOKET

PARFUME

FEMIJE

MBROJTJA NGA DIELLI - DR.TAFFI

ALOE FRESH - ESI

ALOE-VERA -ESI

BIOCOLLAGENIX

Kujdesi per floket

KUJDESI PER LEKUREN - ESI

Dieta dhe humbja e peshes

Mbrojtja nga mushkonjat

DEPURIMI DHE DETOKSIFIKIMI - ESI

Shendeti i zemres dhe kolesteroli

Kolla dhe dhimja e fytit

FLORA DHE SISTEMI GASTRO INTESTINAL

Toniket e energjise

Shendeti i syve

Shendeti i flokeve

Kembet

VITAMINA MINERALE DHE SISTEMI IMUNITAR

HIGJIENA PERSONALE

Muskujt dhe artikulacionet

KUJDESI PER MELCINE DHE DETOX

SISTEMI NERVOR DHE KONJUKTIV - ESI

Menopauza

Gjumi dhe crregullimet e humorit

Shendeti oral

SISTEMI URO GJENITAL - ESI

AMPULA - JANSSEN

MBROJTJA NGA DIELLI -JANSSEN

HIPERPIGMENTIMI

KITE JANSSEN

LEKURA E THATE

LEKURA KERKUESE

LEKURA MATURE

LEKURA SENSITIVE

LEKURE E KOMBINUAR

LEKURE E YNDYRSHME

MAKE UP JANSSEN

MESHKUJ - JANSSEN

PLATINUM CARE

TE GJITHA LEKURAT

TRUPI - JANSSEN

NOW COSMETICS

NOW DIFFUSERS

NOW FOOD

NOW SUPLEMENTS

APARAT PER MATJEN E TENSIONIT - PIC

APARATE AEROSOLI - PIC

GARZA DHE BENDE

INJEKSIONE, SHIRINGA, AGE ETJ.

KUTI E NDIHMES SE SHPEJTE

LEUKOPLASTE DHE ANKERPLASTE

MATERIALE PER TERAPINE ME TE FTOHTE

MATERIALE PER TERAPINE ME TE NGROHTE

MATERIALE PER DIABETIKE

MATES TEMPERATURE

NGJITESE POST OPERATORE

PESHORE

POMPA PER LARJE INTESTINALE DHE VAGINALE

TAPA VESHESH

MAGNEZ TRANSDERMAL

VITAMINA-MINERALE ORALE

Inspira: Absolue

Gjunjeza dhe Kaviljere

Shtroje dhe silikon per kembet

Suporte per krahun

Qafore

Suporte per shpinen dhe mesin

Korse per pas lindjes

Veshje dobesimi

Jastek dhe shtroje dysheku

Te tjera