ANCER AQUA BLOCK15X10CM X 5 COPE -PIC

L760

Ka stok

In Stock

SKU: 0095

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Ankerplast i holle, transparent, kunder ujit, i dizenjuar posacerisht per plage post-operatore dhe plage te tjera te medha. Mbron plagen nga infeksionet fale efektit antibakterial te klorhekzidines. I perbere nga nje poliuretane special transparent, i cili lejon lekuren te marre fryme lirisht. Mund te mbahet ne lekure per disa dite. Duke qene se eshte transparet, askush nuk ka per ta vene re pranine e tij. Pishinat, deti apo dushi nuk jane me nje problem pas operacionit.