Ancer classic universale x 4_PIC

Out of stock

SKU: 2306

Pershkrimi i produktit

Ankerplast i forte, me material polietilen, i cili ofron mbrojtje te larte te plages, pa penguar ajrosjen e saj. Ka efekt antibakterial (fale shtreses me permbajtje klorhekzidine). Eshte mjaft elastike dhe fleksibel. Rekomandohet per lekurat normale.