CASSIA NOMAME X 60 OVALETTE

L1,650

S’ka stok

Out of stock

SKU: 11515

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqimor me bazë kasia nomame dhe ortosifon. Cassia nomame kontribuon në ekuilibrin e peshës trupore duke ulur oreksin dhe është një ndihmës në dietat me kalori të ulët për kontrollin e peshës.

Orthosiphon stamineus nxit drenimin e lëngjeve të trupit.

Cassia nomame, një bimë tropikale spontane, i përket familjes së bishtajoreve.

Është i pasur me flavonoide, katekina dhe substanca të tjera që pengojnë veprimin e lipazave të pankreasit.

Është i dobishëm në dietat që synojnë uljen e peshës trupore.

Orthosiphon ka një veprim diuretik që garanton një efekt të dobishëm në gjymtyrët e poshtme, rrit sekretimin e klorureve dhe acidit urik.

Marrja e përditshme rikthen diurezën e duhur.

E dobishme edhe në trajtimin e celulitit.

Permbajtja

Permbajtja Sasia per dozim
Cassia nomame 500 mg
Orthosiphon stamineus 200 mg

Perdorimi

Rekomandohet marrja e 1 tablete 15-30 minuta para dy vakteve kryesore e shoqeruar me shumë ujë.

paralajmerime

• Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.
• Mbajeni larg femijeve.
• Suplementet nuk synojnë te zëvendësojne një dietë të larmishme. Produkti duhet të përdoret si pjesë e një diete adekuate me kalori të ulët duke ndjekur një mënyrë jetese të shëndetshme me një nivel të mirë aktiviteti fizik.
• Nëse dieta ndiqet për periudha të zgjatura më shumë se tre javë, konsultohuni me mjekun.
• Nuk rekomandohet përdorimi i produktit gjatë shtatzënisë dhe ushqyerjes me gji.