DEFENCE SUN SPRAY LOTION 30

L3,100

Ka stok

In Stock

SKU: 2847

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Spraj trupi me mbrojtje të lartë SPF 30 për lëkura normale dhe të thata.

specifikime

Dhuron një mbrojtje të trefishtë ndaj diellit:

  • Mbron nga dëmtimet afatshkurtra që shkaktojnë rrezet UVA dhe UVB.
  • Mbron nga radikalet e lira të shkaktuara nga rrezet IR.
  • Mbron nga dëmtimet afatgjata falë kompleksit “PRO- REPAIR”.

permban

Teknologjia NETWORK EXPERT: Bazuar në një polimer special, i cili formon një rrjetë mbi lëkurë që “ruan” filtrat, gjë që rezulton në shpërndarje maksimale të diellit mbi lekurë dhe përmiresim të performancës së filtrit.

Kompleks Pro-Repair: nje sinergji e veçantë e përbërësve aktive:

  • Niacin: ndihmon për të luftuar dëmtimin biologjik, duke forcuar keshtu mekanizmat e mbrojtjes natyrore të ADN-së dhe riparimit.
  • Beta-Glukan/L-Carnitine: Patentë e përbërësve që stimulon sistemin mbrojtes natyral të lëkurës dhe lufton radikalet e lira.
  • Vitamina E: ka efekt antioksidues.

perdorimi

Aplikoni produktin para ekspozimit në diell dhe përserisni aplikimin cdo dy orë ose sa herë të jetë e nevojshme. Tundeni para përdorimit. Mos e spërkatni direkt mbi fytyrë. Shmangni kontaktin e drejtpërdrejtë me rrobat.

paketimi

200 ml