DEFENCE SUN TRANSPARENT TOUCH 50+

L3,250

Ka stok

In Stock

SKU: 9966

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Dhuron nje mbrojtje te trefishte ndaj diellit.

specifikime

  • Mbron nga demtimet afatshkurtra qe rrezet UVA dhe UVB shkaktojne.
  • Mbron nga radikalet e lira te shkaktuara nga rrezet IR.
  • Mbron nga demtimet afatgjata fale kompleksit “PRO- REPAIR”.

permban

Kompleksi PRO-Repair, nje sinergji e vecante e perberesve aktive:

  • Niacin: ndihmon per te luftuar demtimin biologjik, duke forcuar keshtu mekanizmat e mbrojtjes natyrale te ADN-se dhe riparimit.
  • Beta-Glucan/L-Carnosine: Patente e perberesve qe stimulojne sistemet natyrore te mbrojtjes te lekures dhe luftojne radikalet e lira.
  • Vitamin E:  Ka efekt antioksidues.

perdorimi

Aplikojeni para ekspozimit ne diell dhe perserisni aplikimin cdo dy ore ose sa here te jete e nevojshme. Tundeni para perdorimit.

paketimi

200 ml