DEFENCE COLOR HIGH PROT.ANTI-BLUE LIGHT SPF 30

L3,310

Ka stok

In Stock

SKU: 12843

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Fondatinë për mbrojtje të lartë ndaj UVA-UVB, e krijuar për lëkurën e mbindjeshme dhe të prirur për njolla. Ai përmban një fitokompleks duke mbrojtur lëkurën nga ndotësit urban dhe drita blu e emetuar nga pajisjet elektronike.

PERMBAN

Beta-glukan/L-karnozine qetëson skuqjen dhe acarimin. Kundër radikaleve te lira, duke mbrojtur nga stresi oksidativ dhe gliko-oksidimi. Promovon mekanizmat e vetë-riparimit të lëkurës.

Filtra të qëndrueshëm ndaj fotove UVA-UVB mbrojnë nga rrezatimi UVA dhe UVB

Kompleksi global anti-ndotjes përzierje përbërësish fitoaktivë nga embrioni i orizit, orizi i kuq dhe orizi i zi. Parandalon formimin e radikaleve të lira, duke mbrojtur lëkurën nga ndotësit urban dhe drita blu e emetuar nga pajisjet elektronike.

PERDORIMI

Aplikojeni me prekje të vogla duke përdorur furçën përkatëse ose direkt me majat e gishtave.

PAKETIMI

30 ml