Depurerbe drink

L880

Ka stok

In Stock

SKU: 0859

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Depurerbe është një suplement me bazë Karçof, Cardo Mariano dhe Tarassco të cilët stimulojnë funksionin e mëlcisë. Vetitë e këtyre ekstrakteve bimore ndihmojnë në eleminimin e toksinave nga mëlcia, nxisin diurezën dhe detoksifikojnë organizmin.

Produkt Vegan

PERDORIMI

15 ml të tretura në një gotë më ujë, në mëngjes me stomakun bosh.

PERMBAN

Cardo mariano estr. hidroglicerik 1/2 450 mg
Tarassaco estr. hidroglicerik 1/2 450 mg
Bardana estr. hidroglicerik 1/2 450 mg
Karciof estr. hidroglicerik 1/2 450 mg
Rafano nero estr. hidroglicerik 1/2 300 mg

NUK PERMBAN

Aromë artificiale, konservantë, produkte qumështi, gluten, laktozë, OMG, sheqer.

paketimi

250 ml