Echinacea Liquid for Kids

L2,330

In Stock

SKU: 12558

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Është një suplement bimor qe rrit imunitetin, pa alkool me një aromë të shijshme portokalli-vanilje të ëmbëlsuar me fruta murgu që fëmijët do ta pëlqejnë!

Kid’s Liquid Echinacea përdor një ekstrakt të rrënjës së echinacea-s të mbushur me një spektër të plotë të përbërësve aktivë, duke përfshirë ekinakozidin natyral.

 

Perdorimi

Shkundeni mirë para përdorimit. Merrni 8 pika në ditë, direkt në gojë.

Dozat e rekomanduara:

10-22 kg: 8 pika

22-33 kg: 16 pika

33-44 kg: 24 pika

Për fëmijët nën 1 vjeç, këshillohuni me një mjek përpara përdorimit.

Ruani në një vend të freskët dhe të thatë pas hapjes.

Paralajmerime: Nuk rekomandohet konsumimi i vazhdueshëm i nivelit të lartë të këtij produkti për më shumë se 10 ditë të çdo muaji.

Nëse shfaqet një skuqje, ndërpriteni menjëherë përdorimin dhe konsultohuni me një mjek.

Nuk rekomandohet për gratë shtatzëna ose në gji.

Konsultohuni me mjekun nëse merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore (duke përfshirë gjendjet që ndikojnë në sistemin imunitar dhe alergjitë sezonale).

Mbajeni larg fëmijëve.

perberesit

Karbohidratet totale 0 g 0 %
Sheqernat totale 0 g 0 %
Ekstrakt i Echinacea 15 mg +

Perberes te tjere:

Glicerinë organike, ujë të dejonizuar, aromë natyrale, ekstrakt organik frutash murgu, aromë organike vanilje, acid malik, akacie organike dhe sorbat kaliumi (si ruajtës).