ESI FIT DEPURA L’ORGANISMO x 24 POCKET DRINK

L1,200

Ka stok

In Stock

SKU: 13763

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqyes i cili aktivizon metabolizmin dhe proceset natyrale të detoksifikimit.

Promovon eliminimin e toksinave, mban mëlçinë dhe sistemin limfatik në gjendje të mirë dhe përmirëson procesin e tretjes.

 

PERMBAJTJA

Permbajtja: Sasia per dozim;
Ekstrakt te Gjembakut të qumështit 1/2 1200 mg
Ekstrakt Hidroglicerin Luleradhiqe 1/2 1200 mg
Ekstrakt Hidroglicerit të Rodhes 1/2 1200 mg
Ekstrakt Hidroglicerin të Angjinares 1/2 1200 mg
Ekstrakt Hidroglicerine të rrikës së bardhë 1/2 800 mg

perdorimi

Merrni 1 ose 2 bustina në ditë me një gotë ujë. Larg vakteve.

paketimi

24 bustina të lëngshme.