Eucalyptus Globulus Oil

L870

Ka stok

In Stock

SKU: 12239

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Vaj eukalipti 100% i pastër.

specifikime

Aroma: aromatike e fortë, kamforike

Atributet: Rigjallëruese, përfshirëse, purifikuese

Kombinim për qartësimin e mendimeve: Në një difuzor shtoni 3 pika vaj eukalipt, 2 pika vaj mente dhe 2 pika vaj mandarine dhe shijojeni.

Metoda e Përpunimit: Avulli i distiluar nga gjethet dhe degët e vogla.

paketimi

30 ml