EXFOLIATOR 30_50 ML

In Stock

SKU: 2233

Pershkrimi i produktit

Xhel piling me acid glikolik dhe acide frutash (30%).

perdorimi

Shpërndajeni në fytyrë dhe qafë duke përdorur një furçë. Mbajeni 3 deri në 15 minuta. Hiqeni plotësisht me kompresa të lagura dhe të ngrohta.

Kujdes: Trajtimi i mëvonshëm me neutralizues pH është i nevojshem për të ndaluar aktivitetin e acidit që mbetet në lëkurë.

Shënim: vlera e pH 3.6. Shmangni kontaktin me sytë ose mukozën. Pas trajtimit, është e nevojshme të mbroni lëkurën me Face Guard plus.

permban

Përzierje e acideve frutash identike të natyrës:
• AHA: Acidi glikolik, malik, citrik dhe tartarik, Efekti keratolitik dhe stimulimin e proliferimit të qelizave.