Fucuslinea pocket drink

L1,350

S’ka stok

Out of stock

SKU: 2965

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqyes me baze Ortosiphon, Betulla, Qitro, Fucus, Ananas, caj jeshil, FOS dhe Galattomannano.

Fucuslinea pocket drink është suplement ushqyes me bazë Ortosiphon, Betulla, Qitro, Fucus, Ananas, caj jeshil, FOS dhe Galattomannano. Suplement ushqimor që kombinon në mënyrë sinergjike përbërësit e saj me efekt drenues të likideve trupore dhe stimulues të metabolizmit energjitik të organizmit.

Frutat e Citrus aurantium dhe Fucus janë të dobishëm për ruajtjen e ekuilibrit të peshës trupore dhe stimulojnë metabolizmin, në vecanti atë të yndyrnave. Ananasi, Caji jeshil, Ortosiphon dhe Betulla favorizojnë drenimin e likideve trupore. Betulla ka dhe funksion purifikues.

Produkt Vegan

 

permban

Galattomannano 2 g
FOS (Fructoligosaharide) 2 g
Ananas e.g. D/E ½ 0,98 g
Gjethe caji jeshil e.g. 0,88 g
Portokall i hidhur e.s. tit. 6% 0,5 g
Fucus tallo e.s. tit. 0,1% 0,15 g
Betula pendula 20 mg
Betulaa pubescens 20 mg
Ortosiphon foglie e.s. tit. 0,25% 40 mg

nuk permban

Ngjyrues artificial, produkte qumështi, gluten, laktozë, OMG.