Ice Spray

L460

Ka stok

In Stock

SKU: 0238

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Ice spray sherben per trajtimin e lendimeve te ndryshme si te vogla ashtu dhe te medha. Ndihmon ne reduktimin e dhimbjeve te shkaktuara nga: enjtja, tendosja muskulare, ndrydhja, fraktura apo dhe inflamacion te tendinave. Mjafton nje spraj i thjeshte dhe dhimbja do te qetesohet.

paketimi

150 ml