INTENSE CALMING CREAM 150 ML

In Stock

SKU: 12802

Pershkrimi i produktit

Krem me veprim 24 orë, për lëkurat sensitive që skuqen, i cili mbron dhe ushqen lëkuren gjatë ditës dhe ndihmon në rigjenerimin e saj gjatë natës.