Magnesium & Potassium Aspartate 120 Kapsula

L3,170

Ka stok

In Stock

SKU: 14100

Find in Store

Pershkrimi i produktit

  • Mbështet funksionet e shëndetshme të zemrës, muskujve dhe nervave
  • Me Taurine

Magnezi dhe kaliumi luajnë role themelore në shëndetin e qelizave dhe indeve, ruajtjen e funksionit të shëndetshëm të zemrës dhe enëve të gjakut, transmetimin e duhur të impulseve nervore dhe tkurrjen e muskujve. Taurina gjithashtu ndihmon në mbështetjen e shëndetit neuromuskular dhe kardiovaskular.

 

 

permbajtja

Përmbajtja: Sasia për dozim: Sasia e % së vlerës ditore:
Magnezi (elementar) (nga 1,250 mg aspartat magnezi) 250 mg 60 %
Kaliumi (elementar) (nga 430 mg aspartat kaliumi) 99 mg 2 %
Taurine (formë e lirë) 100 mg *

perdorimi

Merrni 2 kapsula, 1-2 herë në ditë.

paketimi

120 Kapsula.