Multicomplex Junior

L850

S’ka stok

Out of stock

SKU: 0914

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqyes për fëmijë nga 7-10 vjec i përbërë nga 12 vitamina dhe 8 minerale përfshirë Taurinë, i cili furnizon organizmin me një dozë suplementimi të këtyre përbërësve. Vitaminat dhe kripërat minerale janë elementet më të rëndësishëm për funksionimin e duhur të proceseve organike, si metabolizmi energjitik, rigjenerimi qelizor dhe mirëfunksionimi i sistemit imunitar. Formulë e kompletuar dhe e balancuar, në tableta në formë dinosauri me shije fruta pylli.

Produkt Vegjetarian

perdorimi

6 tableta në ditë të shoqëruar me shumë ujë.

paketimi

50 tableta x 1000 mg

permban

Vitamina A 450,0 mcg
Vitamina B6 0,98 mg
Vitamina D 5. 6 mcg
Fluoride 0,54 mg
Bakër 0,34 mg
Tiamina (Vit.B1) 0.83 mg
Vitamina H (Biotina) 112,5 mcg
Vitamina E 4,88 mg
Mangan 0,45 mg
Selenium  10,0 mcg
Riboflavina (Vit.B2) 1,05 mg
Ac. folik 135,0 mcg
Hekur  4,88 mg
Molibden 25,0 mcg
Zink  3,23 mg
Niacina (Vit.PP) 11,25 mg
Vitamina B12 1,5 mcg
Jod  36,6 mcg
Fosfor 105,0 mg
Boronicë e kuqe 1%  4.2 mg
Vit. B5 (Ac. pan­to­te­ni­k) 3,75 mg
Vitamina C 37,5 mg
Kalcium 150,0 mg
Taurinë 60,0 mg

nuk permban

Aroma artificiale, produkte qumështi, konservantë, gluten, laktozë, OMG, sheqer.