NO DOL gel termico

L730

Ka stok

In Stock

SKU: 0925

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Qese me xhel termik, e cila mund te perdoret e ftohte ose e ngrohte.

Qesja me xhel mund të ngrohet në ujë të valuar ose në mikrovalë dhe të përdoret për dhimbje mesi, reumatizëm, hipotermi etj. Qesja me xhel mund të ftohet në frigorifer për të paktën 1-2 orë dhe të përdoret në rast hematome, distorcioni, traume, hipertermie etj.