No Dol TraumGel

L965

Ka stok

In Stock

SKU: 0927

Find in Store

Pershkrimi i produktit

No Dol TraumGel është një produkt për trajtimin lokal të ënjtjeve si pasojë nga goditje, hematoma, trauma ose plagë. No Dol TraumGel është një xhel i bazuar në ekstrakte bimore si Artiglio del diabolo, Arnica montana, Escin dhe Mentol, i dobishëm për lehtësimin e dhimbjeve artikulare dhe muskulare dhe për të reduktuar (përmes veprimit të mentolit dhe escina) ënjtjet dhe edemat.

perdorimi

Aplikoni kremin në nivel lokal, me masazh të lehtë, në zonat e trupit të prekura 1-3 herë në ditë.

paketimi

50 ml

permban

Arnica Mentol Escina Artiglio Del Diavolo

nuk permban

Ngjyrues artificial, konservantë, paraben.