OralBiotic Lozenges

L3,150

Ka stok

In Stock

SKU: 10128

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Ndër bakteret laktobacile më të dobishme për shëndetin e gojës, zakonisht Streptococcus salivarius është i pari që përftohet që në foshnjëri. BLIS K12® është një shtam i Streptococcus salivarius me aktivitet të fuqishëm, i cili kur merret rregullisht, ndihmon në ruajtjen e sistemit imunitar të gojës dhe fytit. Është provuar klinikisht që ndihmon në mirëmbajtjen e gojës, hundës dhe fytit dhe tek fëmijët. OralBiotic gjithashtu ndihmon në pastrimin e frymëmarrjes.
*Shtamet probiotike këtë produkt janë identifikuar dhe vertetuar nga teknologjia ADN-fingerprinting.

perdorimi

Të rriturit: 1 karamele, 1-4 herë në ditë.  Fëmijët 2 vjec e sipër: 1 karamele, 1-5 herë në ditë. Karamelja të mbahet në gojë derisa të shkrihet pastaj të gëlltitet.

paketimi

60 karamele

permban

Përmbajtja Sasia për dozim: Sasia % së vlerës ditore
Streptococcus salivarius K12 BLIS K12®) 1 Billion CFU *

perberes te tjere

FOS (Fruktooligosakaridet), xilitol, sorbitol, celulozë mikrokristaline,  celulozë, dioksid silici, acid stearik (me origjinë bimore), aroma natyrale dhe pluhur rrepe. Përmban qumësht.