Potassium Iodide Tablets 30 mg

L1,740

Ka stok

In Stock

SKU: 13389

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqyes me Jodid Kaliumi (KI)

• 30 mg për tabletë
• Për përdorim afatshkurtër

permban

Jodid Kaliumi (KI) 90 mg.

perdorimi

Siç udhëzohet nga një mjek i kujdesit shëndetësor vetëm për përdorim afatshkurtër njëditor: Të rriturit dhe adoleshentët, merrni 3 tableta. Jo për përdorim nga fëmijët 12 vjeç e poshtë, përveç nëse rekomandohet nga një mjek i kujdesit shëndetësor.

paketimi

60 tableta