Probiotic-10 50 Billion Veg Capsules

L6,050

Ka stok

In Stock

SKU: 11058

Find in Store

Pershkrimi i produktit

10 shtame probiotike te vleresuara klinikisht. Pa produkte qumeshti, soje dhe gluten.

specifikime

NOW® Probiotic-10™ ofron një spektër të gjërë dhe të balancuar të organizmave të gjallë të cilët njihen si shtame probiotike që i rezistojnë aciditetit dhe që kolonizojnë sistemin gastrointestinal. Bakteret probiotike janë jetësore për digjestimin, ato ndihmojnë në integritetin, lëvizshmërinë dhe detoksifikimin intestinal. Pas hapjes mbajeni në frigorifer që të ruajë efikasitetin dhe fuqinë.

perdorimi

1 kapsulë mes vakteve ose me stomakun bosh.

paketimi

50 kapsula

permbajtja

Përmbajtja Sasia për dozim: Sasia % së vlerës ditore
10 shtame: Lactobacillus acidophilus (La-14), Bifidobacterium lactis (Bl-04), Lactobacillus paracasei (Lpc-37), Bifidobacterium breve (Bb-03), Lactobacillus plantarum (Lp-115), Streptococcus thermophilus (St-21), Lactobacillus casei (Lc-11), Lactobacillus salivarius (Ls-33), Lactobacillus rhamnosus (Lr-32), Bifidobacterium longum (BI-05) 50 Billion *