Probiotic-10 100 Billion Veg Capsules

L6,100

Ka stok

In Stock

SKU: 11060

Find in Store

Pershkrimi i produktit

10 shtame per mirembajtje te balances intestinale.

NOW® Probiotic-10™ ofron një spektër të gjërë dhe të balancuar të organizmave të gjallë të cilët njihen si shtame probiotike që i rezistojnë aciditetit dhe që kolonizojnë sistemin gastrointestinal. Bakteret probiotike janë jetësore për digjestimin, ato ndihmojnë në integritetin, lëvizshmërinë dhe detoksifikimin intestinal. Kjo formulë e fuqishme përmban 100 bilion organizma të cilët ndihmojnë në balancimin e florës intestinale. Pas hapjes mbajeni në frigorifer që të ruajë efikasitetin dhe fuqinë.

perdorimi

1 kapsulë mes vakteve ose me stomakun bosh.

paketimi

30 kapsula

permbajtja

Përmbajtja Sasia për dozim: Sasia % së vlerës ditore
10 shtame: Lactobacillus acidophilus (La-14), Bifidobacterium lactis (Bl-04), Lactobacillus paracasei (Lpc-37), Bifidobacterium breve (Bb-03), Lactobacillus plantarum (Lp-115), Streptococcus thermophilus (St-21), Lactobacillus casei (Lc-11), Lactobacillus salivarius (Ls-33), Lactobacillus rhamnosus (Lr-32), Bifidobacterium longum (BI-05) 100 Billion *

perberes te tjere

Kapsulë celuloze, Celulozë mikrokristaline, FOS (Frutooligosaharide), Palmitat Askorbili dhe silicë.