PROCUTASE IONIC HYDROGEL

L1,400

Ka stok

In Stock

SKU: 0400

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Xhel i indikuar ne plage, gervishtje, abrazione, djegie, ulcera(venoze, arteriale, diabetike) etj.

PERMBAN

Polimere natyrale hidrofilike: Produkt i patentuar me metale gjurme te jonizuara dhe peptide bimesh qe frenojne metaloproteinazat (TIMPs).

Eksipientet: Alkool, acid laktik, uje i dejonizuar.

Konservues: Klorur benzalkonium.

PERDORIMI

Lani plagen me uje te kripur steril ose ndonje produkt tjeter te pershtatshem per pastrim dhe me pas aplikoni xhelin ne plage.

PAKETIMI

50 g