120126 Shoulder Support Right Neoprene (Suport shpatulle)

L4,930

Ka stok

In Stock

SKU: 1193

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suport shpatulle neopren me pore ajerimi. Mbeshtet dhe suporton shpatullen e majte/djathte. Eshte i rrethuar me nje rrip Velcro rreth gjoksit dhe nje tjeter rreth pjeses se siperme te krahut. Pershtatje perfekte ne shpatull.