Soffix seta 2.5cm x 9.14 m x10 cope + Oxide Zinc

L300

Ka stok

In Stock

SKU: 3046

Pershkrimi i produktit

Leukoplast me oksid zinku me ngjitje qe zgjat. I pershtatshem edhe per lekure shume te ndjeshme dhe delikate. I lehte per tu aplikuar ne cdo zone te trupit. Nuk pengon frymemarrjen e lekures. Mund te pritet pa gershere.