BetterYou – Turmeric Oral Spray

L16

S’ka stok

Out of stock

Pershkrimi i produktit

Turmeric Oral Spray është një formulim revolucionar që konsiston në një proces unik të inkapsulimit molekular, i cili siguron përthithjen optimale të curcuminoideve thelbësore nga sistemi i qarkullimit të gjakut, nëpërmjet indit të butë të gojës, duke shmangur kalimin në organet e aparatit tretës. Sistem inovativ i cili shmang sistemin tretës dhe eviton problemet e njohura të përthithjes së kurkumin. Inkapsulimi molekular rrit biodisponibilitetin përmes rritjes së tretshmërisë në ujë dhe përmirëson shijen. Përmban emulsifikues, shije dhe ëmbëlsues natyral (xylitol). Ky formulim me shije portokalli është i përshtatshëm për vegan dhe vegjetarian. Curcumin është një anti-inflamator i fuqishëm dhe antioksidant me veti të shumta shëndetësore.

Përdorimi

 Aplikoni 4 sprucime në ditë ose dozën e rekomanduar nga mjeku.
Mund të merret në cdo moment të ditës edhe pa ushqim, duke e përshtatur me rutinën tuaj. Të përdoret 6 muaj pas hapjes.

Paralajmërime

Suplementet nuk duhet të zëvendësojnë dietën e shëndetshme dhe aktivitetin fizik. Të mbahet larg nga fëmijët.

Përbërësit

Cdo doze ditore përmban: EC NRV*
Turmerik (Cyclokurmin) 850 mg *